NK Snowboard en Freestyle Ski 2017 - Half Pipe - IBOARDCAST#393

Op dag 2 van het Nederlands Kampioenschap Snowboarden en Freestyle Skien stond de Half-Pipe op het programma. De riders stonden klaar boven de Siper Half Pipe van Laax om te kijken wie het beste de pipe kon shreden. Na de skiers en de dames was het tijd voor de mannen. Aan de start een oude bekende: Dolf van de Wal.Muziek van Vinger.nl Ike Melchizedek Dallajee (Prod. KC)

 - soundcloud.com/sensiriti-sound


NK Snowboard en Freestyle Ski 2017 - Slopestyle - IBOARCAST #392Op de eerste dag van het Nederlands Kampioenschap Snowboard en Freestyle Ski stonden de riders klaar op het mega Slopestyle parcours van Laax. De grote snowboard jongens waren dit jaar niet aanwezig. Dat betekend ruimte voor de nieuw kidz.
Bij de freestyle skiers stonden alle grote Nederlandse riders aan de start. Muziek in deze video via Audioblocks: https://www.audioblocks.com

Johnny 13 op de Funsports Xperience - VLOG#022


Dit jaar organiseerde de RAI Amsterdam tijdens de Hiswa de Funsports Xperience. Een boardsports en watersport event waarop je kon Skateboarden, BMX'en, Skimboarden en Wakeboarden. Het perfecte action sports event voor Johnny 13 toch?

Shred Down Austrian and German Snowboard Masters. Boarders Playground - ...
Shred Down Austrian and German Snowboard Masters was in het Boarders Playground in Westendorf neergestreken om te kijken welke snowboarder de beste Slope Style Snowboard skills had. Hoewel het om een open Oostenrijkse en Duits titel ging was er een groot internationaal deelnemers veld. Behalve uit Nederland. Slechts 1 snowboarder was naar Westendorf gekomen. Melissa Peperkamp.

Ouwe Lullen Skateboard Sessie in Burnside Skatepark - IBOARDCAST #390Als je jong bent dan kan je elke dag skateboarden. Als je ouder wordt dan lukt het niet altijd meer om dat skateboard te pakken. Je kan misschien een keer naar het skatepark en als je mazzel hebt kan je een keer gaan snowboarden met je maten.

Burnside Skatepark organiseerde voor alle skateboarders van 35 jaar en ouder een ouwe lullen sessie.
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact